algemeen, foto's, jubileumseizoen, seizoen 10, spraakvermaak

Zondag 9 okt.: start seizoen 10 Spraakvermaak.

17-04-2016

20/04/2016 Annemarie Jorritsma

Foto: Tien Mureau

Zondag 9 oktober trapt Spraakvermaak af voor het 10e seizoen. Grootste verandering t.o.v. voorgaande seizoenen is de aanvangstijd: we beginnen we voortaan een half uur eerder, dus al om 14.30 uur. Na afloop rest dus wat meer tijd om nog na te praten.

De overige data van dit jubileumseizoen zijn 13 nov., 11 dec., 8 jan., 12 febr. en 12 maart, steeds dus op de 2e zondag van de maand. Café Ons Thuis, Bredaseweg 20 in Terheijden, blijft onze vertrouwde thuisbasis.

Seizoenkaarten zijn nog steeds beschikbaar en voor € 15 kunt u met een seizoenkaart 6 keer bij Spraakvermaak terecht voor een aangename zondagmiddag. Bestellen is mogelijk

door rechts bovenaan op deze startpagina  te klikken. In de gemeente Drimmelen worden de seizoenkaarten gratis thuis bezorgd.

‘Op naar een tiende seizoen’ kopte BN De Stem op 14 maart j.l., na afloop van de slotaflevering van seizoen 9. Voormalig minister en burgemeester Annemarie Jorritsma schreef na afloop in het Gastenboek: ‘Wat een spektakel op zondagmiddag in Terheijden. Ik heb in al de jaren nog nooit zo’n leuke afwisselende middag meegemaakt. Succes voor de toekomst……