algemeen

Vanaf 10 okt.: Publiek weer welkom bij Spraakvermaak!

16-09-2021

We hebben er lang naar uitgekeken en het kan weer: in het nieuwe seizoen mogen we weer bezoekers ontvangen. Terug bij het oude normaal zijn we nog niet, maar dit is wel een grote stap voorwaarts. In een halve cirkel vóór het podium staan een groot aantal stoelen en er zijn ook staanplaatsen. Bij de ingang wordt een CoronaCheck gedaan bij iedereen die naar binnen wil. Geldt uiteraard ook voor alle podiumgasten en medewerkers van Spraakvermaak. De ingang is enkel aan de voorzijde van De Gouden Leeuw, Raadhuisstraat 13, Terheijden.

Bij binnenkomst toont u:

* Uw seizoenkaart Spraakvermaak 2020-2021 (ook geldig in seizoen 2021-2022).

* Geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs)

* Geldig vaccinatiebewijs met QR-code of geldige negatieve coronatestuitslag met QR-code (niet ouder dan 24 uur) of

  een bewijs dat men hersteld is van corona met QR-code.

Helaas moeten wij u de toegang ontzeggen, indien u bovengenoemde 3 onderdelen niet kunt laten controleren bij de ingang.

Aftrap.

Zondag 10 oktober trapt Spraakvermaak af voor een nieuw seizoen, met ook nu weer spraakmakende gasten. De eerste aflevering was op 11 november 2007, inmiddels zijn we toe aan seizoen 15, editie 87. De data van de geplande edities zijn (naast 10 okt.): 14 nov., 12 dec., 9 jan., 6 febr. en 13 maart.

Livestream.

We gaan in het nieuwe seizoen gewoon door met de digitale edities. Op de betreffende zondagmiddagen kunt u dus ook thuis via een livestream het programma volgen. Seizoenkaarthouders krijgen vóór elke aflevering per email een unieke code om in te loggen, niet-seizoenkaarthouders betalen € 5,50 als bijdrage . De uitzendtijd is identiek aan de ‘gewone’ afleveringen: 14.30 uur tot ongeveer 16.45 uur. Inloggen is mogelijk vanaf 14.00 uur.

Gastenboek.

Twan Huys, presentator, journalist, schrijver (foto: Tien Mureau), schreef op 14 maart in het Gastenboek: ”Geweldig bedankt voor jullie uitnodiging in Spraakvermaak. Het was een groot genoegen om na Buitenhof bij jullie aan te schuiven.”