seizoen 17

Spraakvermaak, aflevering 104: uitspraken podiumgasten

11-03-2024

Reacties van de podiumgasten van Spraakvermaak 104 op 10 maart 2024!

Rianne Donders-de Leest, waarnemend burgemeester Maashorst
“Wat een inspirerende middag, leuk weerzien, vrolijkheid en leuke muziek! Ik was verrast, ga zo door en tot ziens!”

Michel Baars, medeoprichter In the Middle Of Our Street, oprichter New Horizon Urban Mining
“Ontzettend leuk om als trotse Brabander aan deze middag een bijdrage te leveren. Ik was verrast door de aantallen in de zaal en hun enthousiasme. Hopelijk heb ik wat kennis kunnen delen over duurzaamheid en circulaire economie, want we hebben iedereen nodig om de transitie vorm te geven naar dit nieuwe economische model.”

Dré Broeken, voorzitter Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Bernardus
“Gisteren (9 maart 2024) om deze tijd wist ik nog niet dat ik hier zou zitten en was de opening van de Bernardus nog aan het vieren. Wat leuk om in deze ambiance ons verhaal te mogen delen met de hele gemeente. Dank voor de uitnodiging en iedereen tot ziens in De Bernardus.”

Eva de Schipper, redacteur/ verslaggever Omroep Brabant. Gastpresentator
“Na een paar keer in het publiek en het stiekem afkijken bij moeders, zat ik voor het eerst zelf op het podium. Het podium waarop spectaculaire namen voorbijkomen! Ik vond het een eer. Echt. Lekker zo door blijven gaan en blijf vooral mijn generatie en jongeren erbij betrekken. Dank!”

Inge van Oosterhout, auteur. Deelnemer quiz
“Wat een leuke sfeer bij Spraakvermaak. Na een goede ontvangst, een drankje en een hapje (bitterbal) meegedaan met de quiz als boekenschrijver. Een gezellig uitje voor de zondagmiddag in de winter. Spraakvermaak ga zo door.”

Raimke Groothuizen, auteur. Deelnemer quiz
“Het was een ontzettende eer om uitgenodigd te worden bij Spraakvermaak. Dikke complimenten voor alle bevlogen vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor zo’n mooi programma. Zoveel blije gezichten gezien en wat een gastvrije ontvangst. Dank voor de mooie zondagmiddag.”

Biloute! Muziek
“Heel leuk dat Biloute! weer de muziek mocht verzorgen. Er is het een en ander veranderd, maar het blijft een geweldig programma met interessante sprekers. Complimenten!”