algemeen

Spraak(ver)makende presentator gezocht

17-11-2022

Van het begin af aan was hij erbij, maar op 12 maart 2023 zal Dik van Beest voor de laatste keer Spraakvermaak presenteren. Samen met zijn vrouw Maria heeft hij aangegeven aan het eind van dit lopende seizoen te stoppen met de activiteiten binnen de redactie van Spraakvermaak. Natuurlijk vinden wij het ontzettend jammer dat ons boegbeeld ons gaat verlaten.

Onafgebroken heeft Dik dan 98 afleveringen kleur gegeven met zijn geheel eigen manier van presenteren en leiden van ons programma: scherp, serieus daar waar nodig en humoristisch waar mogelijk. Maar ook het verleiden van bekende Nederlanders om naar Terheijden te komen is iets dat velen hem niet na zullen doen. En in al die jaren werd Dik onder andere ondersteund door Maria die met name de columnisten wist te strikken en zorg heeft gedragen voor een geweldig goed gedocumenteerd archief.

En hoe nu verder?

Onze redactie gaat natúúrlijk vol energie door met het programma. De zoektocht naar een nieuwe presentator is al opgestart, maar wij staan meer dan open voor suggesties. Ken, óf ben, jij die kritische ondervrager met gevoel voor humor (liefst uit de gemeente Drimmelen)? Laat het ons dan weten via info@spraakvermaak.nl.