algemeen

Spraakvermaak kijkt al uit naar seizoen 15.

01-06-2021

Spraakvermaak sloot op 14 maart een bewogen seizoen af met o.a. Twan Huys en Marion Koopmans als gasten. Vanwege corona maakten we enkel digitale afleveringen en in januari verhuisden we van Ons Thuis naar De Gouden Leeuw (Raadhuisstraat 13, Terheijden). Om dit bijzondere seizoen compleet te maken, speelde op 7 febr. een sneeuwstorm ons parten. Dik van Beest en gastpresentator Birgit Verhoeven (Omroep Brabant) interviewden die middag Sigrid Kaag via een live-steam en ook dat verliep prima.

Seizoen 15.

Inmiddels zijn we gestart met de voorbereidingen van seizoen 15. De grote zaal van De Gouden Leeuw is al gedeeltelijk ingericht en we hopen van harte dat we in oktober weer bezoekers mogen ontvangen. Al is op dit moment nog niet duidelijk hoe vol de zaal dan mag zijn. Eerder hebben we aangegeven dat de seizoenkaarten van het afgelopen seizoen ook in 2021/2022 geldig zijn. Zondag 10 oktober staat editie 87 van Spraakvermaak op de kalender. Volgende afleveringen zijn op 14 nov., 12 dec., 9 jan., 6 febr. en 13 maart. Tot het einde van dit jaar zijn de afleveringen ook digitaal te volgen. Afhankelijk van de ontwikkelingen besluiten we dan om door te gaan of te stoppen met de digitale edities. Eerste prioriteit blijft: Spraakvermaak in een zaal vol met mensen.

Nieuwe redactieleden.

Angela Otjens blijft de visagie verzorgen en gaat ook deel uit maken van de redactie. Ook Wouter van Bekhoven is nieuw in de redactie en hij gaat zich vooral bezighouden met de (inmiddels vermaarde) Spraakvermaak-quiz. Met deze 2 nieuwe aanwinsten is de redactie volledig op sterkte.

Marion Koopmans (foto Tien Mureau), hoogleraar virologie, schreef op 14 maart in het gastenboek: In “Treijen” zei mijn man, wie kent het niet. Dank voor de uitnodiging in jullie bijzondere programma. Ik hoop dat jullie snel weer live kunnen.”