algemeen

Spraakvermaak in tijden van corona

02-05-2020

Het zijn bijzondere tijden waarin wij leven. Elke dag weer worden wij geconfronteerd met nieuwsfeiten over het coronavirus.
Als bestuur en redactie van Spraakvermaak kunnen wij ons voorstellen dat u zich afvraagt hoe het komende seizoen van Spraakvermaak eruit zal gaan zien (officiële start op 11 oktober).  Want ook in de gemeente Drimmelen en omgeving ontkomen wij niet aan de gevolgen van dit virus. Economische gevolgen van deze pandemie worden ook al zichtbaar. Afgelopen week maakte Café Ons Thuis bekend dat zij per direct stoppen. Voor hen een heel moeilijk en pijnlijk besluit. Café Ons Thuis was vanaf de start van Spraakvermaak echt Ons Thuis, wij zullen ze gaan missen.
Gelukkig worden sommige landelijke en gemeentelijke maatregelen weer wat versoepeld.
De huidige omstandigheden maken het wel noodzakelijk dat wij als bestuur en redactie ons zullen beraden over de mogelijkheden die er zijn om ook voor de toekomst Spraakvermaak voor al onze fans te behouden.
Wij zullen u tijdig op de hoogte brengen van onze toekomstplannen. Voor nu rest ons u alle goeds toe te wensen en blijf gezond!