algemeen

Spraakvermaak hield een enquête.

19-04-2022

Spraakvermaak wilde graag weten wat bezoekers en livestream-kijkers zoal vinden van ons zondagmiddagcafé. Achterliggende gedachte was: wat moeten we zonder meer handhaven en waar kunnen we (eventueel) verbeteringen/veranderingen aanbrengen? In februari/maart hielden we een enquête onder seizoenkaarthouders en bezoekers, welke volledig anoniem kon worden ingevuld.

Reacties.

Wij zijn blij met alle reacties die we hebben ontvangen (160), waarbij Spraakvermaak over de hele linie een mooi rapportcijfer scoort. Uiteraard zijn er zaken die extra aandacht verdienen, zoals:

– De website gebruiksvriendelijker maken.

– Het podium en de quiz (daar waar mogelijk) aanpassen.

– Het befaamde slotlied wordt alom geprezen en zal enigszins aangepast worden aan deze tijd.

De gezongen teksten zullen (voor alle duidelijkheid) in beeld worden gebracht.

–  ‘De Hort op met Mirjam’ en ‘Mirjam goes to Hillywood’ krijgen weer een regionale invulling.

De Gouden Leeuw.

Over onze locatie kon nog geen betrouwbaar beeld gegeven worden, omdat wij in corona-tijd nauwelijks publiek in De Gouden Leeuw mochten ontvangen. De digitale uitzendingen worden als (zeer) professioneel bestempeld en bezoekers en kijkers zijn erg positief over de podiumgasten en de variatie in het programma. Samengevat: alle ingrediënten zijn voor Spraakvermaak aanwezig om toe te werken naar de 100e aflevering.

Frans Timmermans.

Op 13 maart sloten we aflevering 92 af met o.a. Frans Timmermans, vicevoorzitter van de Europese Commissie (foto: René Schotanus). In het gastenboek schreef hij: Het was weer gezellig bij jullie! En de volgende keer kom ik zonder oorlog!