algemeen

Spraakvermaak gaat verhuizen!

18-12-2020

Het zat er aan te komen, Ons Thuis in Terheijden was te koop of te huur en per 1 januari 2021 is het zover. Een nieuwe uitbater neemt de zaak over en gaat een andere formule toepassen waarin geen ruimte meer is voor Spraakvermaak.

Eerste editie.

Op 11 november 2007 maakten we de eerste editie in Ons Thuis. Het was een kwestie van uitproberen en kijken of Spraakvermaak aan zou slaan. Het sloeg aan en 83 keer maakten we een gevarieerd programma met prominente gasten en steeds voor een volle zaal. Daarmee is Ons Thuis in al die jaren ook letterlijk ‘ons thuis’ geworden. Met weemoed nemen we dan ook afscheid van Kathleen en Thieu en hun medewerkers en van de locatie. We denken dat ook de bezoekers van Spraakvermaak Ons Thuis zullen missen.

Nieuw huis, nieuwe kansen.

Vaarwel Ons Thuis, hallo partycentrum De Gouden Leeuw. Spraakvermaak blijft in Terheijden en we verhuizen van Bredaseweg 20 naar Raadhuisstraat 13. Het partycentrum wordt al drie generaties beheerd door de familie Weterings. Astrid en Cors Weterings zijn de enthousiaste eigenaren en bieden een nieuw huis en nieuwe kansen. We zijn blij met deze mooie locatie en vanaf 10 jan. a.s. komen de online afleveringen dus vanuit De Gouden Leeuw. En zodra we weer bezoekers mogen ontvangen, staan de deuren van ons nieuwe thuis wagenwijd open.