algemeen

Spraakvermaak doet weer mee aan Rabo ClubSupport.

18-08-2022

Natuurlijk doet Spraakvermaak mee aan Rabo ClubSupport. Als lid van Rabobank Amerstreek kunt u van maandag 5 t/m dinsdag 27 september stemmen op Spraakvermaak. Hoe meer stemmen we krijgen, des te meer geld we via ClubSupport ontvangen. Met deze bijdrage kunnen we de entreeprijs van ons zondagmiddagcafé laag houden. In de periode oktober t/m maart proberen we op de 2e zondag van de maand telkens weer spraakmakende gasten naar Terheijden te halen. De Gouden Leeuw, Raadhuisstraat 13, is onze vertrouwde thuisbasis. We besteden de Rabo-bijdrage vrnl. aan de technische kant van het programma, om een zo optimaal mogelijke kwaliteit van licht, beeld en geluid te realiseren in de zaal en via de live-stream.

U ontvangt van Rabobank de stemkaart per post.

Zondag 9 oktober starten we met seizoen 16, aflevering 93. De 100e editie is in zicht!

Wetenschapsjournalist/programmamaker Anna Gimbrère (foto René Schotanus) was in de slotafledering van seizoen 15 (zondag 13 maart) gast aan tafel. In het Gastenboek schreef ze:

“Wat een mooi concept, Spraakvermaak. Bijzonder om te zien dat een grote groep vrijwilligers de gemeenschap zo weet te verbinden! Leuk om gast te mogen zijn.”