algemeen

Spraakvermaak doet weer mee aan Rabo ClubSupport.

22-08-2023

Als lid van Rabobank Breda Amerstreek kunt u vanaf maandag 4 t/m dinsdag 26 september stemmen op Spraakvermaak. Hoe meer stemmen we krijgen, des te meer geld we via ClubSupport ontvangen.

Met deze bijdrage houden we de entreeprijs van ons zondagmiddagcafé laag. In de periode oktober t/m maart nodigen we op de 2e zondag van de maand spraakmakende gasten uit om naar Terheijden te komen. De lijst met prominente gasten ziet er na 16 seizoenen indrukwekkend uit (zie onderstaande artikelen). De Gouden Leeuw, Raadhuisstraat 13, in Terheijden is onze vertrouwde thuisbasis.

We besteden de opbrengst vrnl. aan de technische kant van het programma om een zo optimaal mogelijke kwaliteit van licht, beeld en geluid te realiseren, zowel in de zaal, als via de live-stream.

U ontvangt van Rabobank de stemkaart per post.

Zondag 8 oktober starten we seizoen 17 met aflevering 99. Zondag 5 november (voor één keer op de eerste zondag van de maand) vieren we een bijzonder jubileum: de 100e Spraakvermaak!

Vera Bergkamp, voorzitter van de Tweede Kamer, was op 12 maart gast aan tafel (foto René Schotanus). In het Gastenboek schreef ze: ‘Bedankt dat ik juist vandaag aanwezig mocht zijn. Ik ben een fan van Spraakvermaak. Wat een fantastisch concept. Alle goeds voor de toekomst!’.