algemeen

Spraakvermaak doet mee aan RABO ClubSupport.

21-09-2019

Ook Spraakvermaak doet mee aan Rabo ClubSupport. Als lid van Rabobank Amerstreek kunt u van vrijdag 27 september t/m vrijdag 11 oktober stemmen op Spraakvermaak. Hoe meer stemmen we krijgen, des te meer geld we via ClubSupport ontvangen. Met deze bijdrage kunnen we de entreeprijs van ons zondagmiddagcafé laag houden. En we besteden de bijdrage aan de technische kant van het programma. Met als doel: een zo optimaal mogelijke kwaliteit van licht, beeld en geluid. Deze maand ontvangt u van Rabobank de stemkaart per post.

Aflevering 75.

Op zondag 13 oktober starten we het 13e seizoen met de 75e aflevering op het vertrouwde adres: café Ons Thuis, Bredaseweg 20 in Terheijden. We beginnen die middag al om 13.00 uur en ontvangen o.a. Lee Towers, Wim Daniëls en Splinter Chabot. Namen van andere gasten maken we binnenkort bekend. Aansluitend is er vanaf ongeveer 17.00 uur voor alle bezoekers en gasten een afterparty.

Astrid.

In het afgelopen seizoen was Astrid Kersseboom (foto Tien Mureau) bij Spraakvermaak. In het Gastenboek schreef de presentatrice van het NOS Journaal: Wat een heerlijk volle, gezellige en aandachtige zaal met mensen! Geen wonder dat dit al zoveel jaar een succes is. Een programma dat met zorg wordt samengesteld door overduidelijk zeer enthousiaste en kundige mensen. Nog heel wat plezier en succes in de komende jaren’.