algemeen

Spraakvermaak doet mee aan RABO ClubSupport 2021.

23-09-2021

Spraakvermaak doet ook dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport. Als lid van Rabobank Amerstreek kunt u van maandag 4 t/m zondag 24 oktober stemmen op Spraakvermaak. Hoe meer stemmen we krijgen, des te meer geld we via ClubSupport ontvangen. Het stemmen gaat (net zoals vorig jaar) via de Rabo Bankieren App.

Techniek en podiummaterialen.

Spraakvermaak wil de prijzen laag houden, zodat er geen financiële drempel is om mee te kunnen genieten van elke aflevering. In het nieuwe seizoen zijn bezoekers weer welkom, al is nog niet alles als vanouds. Alleen mensen met een seizoenkaart 2020-2021 (ook geldig in 2021-2022) mogen naar binnen. We blijven digitale afleveringen maken, zodat u ook thuis het programma kunt volgen. Cruciale onderdelen om de kwaliteit op een zo hoog mogelijk peil te houden zijn de techniek (beeld, licht en geluid), de regie en de podiummaterialen. Deze zijn voortdurend aan verbetering en/of vervanging onderhevig. De bijdrage van Rabo ClubSupport besteden we dan ook aan deze onderdelen.

Thuis.

We voelen ons thuis in De Gouden Leeuw, sinds januari onze thuisbasis en kijken er naar uit om weer ‘gewoon’ een aflevering met publiek te maken. Bij de ingang wordt een CoronaCheck gedaan en dat geldt voor iedereen die naar binnen wil. Er is slechts één ingang aan de voorzijde: Raadhuisstraat 13, Terheijden.

Zondag 10 oktober starten we met het 15e seizoen, aflevering 87. Aanvang 14.30 uur, thuis inloggen kan die middag al vanaf 14.00 uur.

Gastenboek.

Charles Groenhuijsen, journalist, schrijver, Amerika-kenner, presentator Op1, was op 10 jan. gast aan tafel. In het Gastenboek schreef hij: Wat een voorrecht om hier weer te zijn. Volgende keer hopelijk weer in een stampvolle zaal. Keep Hope Alive!’ (foto Tien Mureau).