algemeen

Spraakvermaak doet mee aan RABO ClubSupport 2020.

16-09-2020

Spraakvermaak doet ook dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. Als lid van Rabobank Amerstreek kunt u van maandag 5 t/m zaterdag 25 oktober stemmen op Spraakvermaak. Hoe meer stemmen we krijgen, des te meer geld we via ClubSupport ontvangen. Het stemmen gaat vanaf dit jaar voor het eerst via de Rabo Bankieren App!

Techniek en podiummaterialen.

Spraakvermaak wil de prijzen voor seizoenkaarthouders en eenmalige fans laag houden, zodat er geen financiële drempel is om mee te kunnen genieten van elke aflevering. Dit seizoen starten wij, vanwege corona, zolang dat nodig en mogelijk is met digitale afleveringen. Cruciale onderdelen om de kwaliteit op een zo hoog mogelijk peil te houden zijn de techniek (licht, geluid en beeld) en de podiummaterialen. Deze zijn voortdurend aan verbetering en/of vervanging onderhevig. De bijdrage van Rabo ClubSupport besteden we dan ook aan deze onderdelen.

Seizoenkaarten.

Zondag 11 oktober starten we met het 14e seizoen, aflevering 81, zelfde plaats (Ons Thuis, Bredaseweg 20, Terheijden), zelfde tijd (14.30-16.30 uur). Anders dan anders, met voorlopig alleen digitale afleveringen en zodra dat mogelijk is weer met publiek. Seizoenkaarthouders krijgen voorafgaand aan een aflevering via email een code en kunnen op de Spraakvermaak-zondagen thuis inloggen en via een livestream het programma volgen. Niet-seizoenkaarthouders betalen een kleine bijdrage. Wat ook anders is: vanwege corona zijn seizoenkaarten 2020/2021 ook in seizoen 15 (2021/2022) geldig.

Gastenboek.

Op 8 maart, in de laatste ‘gewone’ Spraakvermaak, waren o.a. Humberto Tan en Tom-Jan Meeus, te gast. In het gastenboek schreef Humberto: ‘Dank voor de warme ontvangst en het boeiende gesprek!’ Tom-Jan noteerde: ‘De beste show van het Zuiden!’.