algemeen

Spraakvermaak a gogo op zaterdag voor oudjaar

21-12-2017

De leukste pubquiz van Brabant bij Ons Thuis. Onder dat motto houdt Spraakvermaak op zaterdag 30 december de derde aflevering van Spraakvermaak a gogo. In de grote zaal van café Ons Thuis in Terheijden is er vanaf 20.00 uur veel live muziek en wordt de gezelligste interactieve pubquiz van Brabant gespeeld.

Dit jaar ligt de nadruk nog meer dan bij de voorgaande edities op de quiz en de muziek. De avond wordt ingeleid met een column. Bij de quiz zijn er drie blokken van tien vragen. Iedereen met een smartphone kan meespelen, alleen of met een groepje. De deelnemers krijgen de gelegenheid de app Kahoot te installeren. Via die app worden de meerkeuzevragen beantwoord. De winnaar van de quiz neemt het samen met zijn/haar secondant in de finale op tegen de winnaars van vorig jaar, Andy Broeders en  Joris Rasenberg. De strijd gaat om de gogo-beker en natuurlijk eeuwige roem.
Tussen de quizblokken door is er livemuziek uit de Top 2000. Deze wordt verzorgd door een band, aangevuld met de zangers Sam Knoop en Tom Simons en de zangeressen Babs Rasenberg en Kathleen van Gurp. De band wordt bij sommige nummers bijgestaan door de blazers Paul Taks, Susan Steevens, Wouter van Bekhoven en Ruud Taks.
De presentatie van de avond is in handen van Arjen van Drunen en Tim Simons. Een kaartje kost 3,50 euro. Seizoenkaarten van Spraakvermaak zijn niet geldig deze avond.
De zaal gaat om 19.30 uur open, het programma begint om 20.00 uur. Na afloop van het officiële gedeelte blijft de band spelen, gaan de tafels aan de kant en kan er gedanst worden.
Kijk ook op facebook.com/spraakvermaak.