persbericht, seizoen 9

Spraakvermaak a gogo gaat op de muzikale toer

21-12-2015

Spraakvermaak gaat op derde kerstdag op de muzikale toer met Spraakvermaak a gogo. Deze aflevering is afgeleid van het gewone programma, maar richt zich geheel op muziek.

Spraakvermaak a gogo is gehuld in kerstsfeer en in de sfeer van de Top 2000. In het programma vervult de band ‘De Maten van Spraakvermaak’ een centrale rol. Deze regionale topmuzikanten begeleiden de zangers lonka van Hooijdonk, Sam Knoop, Joyce van den Hoof, Cor Vissers,  Michelle Kievit en Steven van Gils die muziek uit de Top 2000 ten gehore brengen.

DJ Nelis

Dit wordt afgewisseld met interviews in de zaal met onder anderen DJ Nelis, feest-dj uit Made, Roel Jongeneelen, de bassist van VOF De Kunst, bekend van onder meer de hits ‘Een kopje koffie’ en ‘Suzanne’ en Joris Rasenberg, die met Abel de hit ‘Onderweg’ scoorde.

Joris Rasenberg

Daarnaast vertellen min of meer bekende mensen uit de gemeente Drimmelen over hun favoriete plaat, wordt het verhaal achter enkele nummers uit de doeken gedaan en is er een muziekquiz tussen Jack Rasenberg en Andy Broeders.

De presentatie is in handen van Arjen van Drunen en Tim Simons.

Net zoals de gewone Spraakvermaak, begint Spraakvermaak a gogo om 15.00. Anders dan bij de gewone Spraakvermaak zijn seizoenkaarten deze keer niet geldig.

Kijk ook eens op www.facebook.com/spraakvermaak

 

Spraakvermaak a gogo