algemeen

Spraakvermaak a gogo: de gezelligste quiz en de beste muziek!

19-12-2019

De makers van Spraakvermaak houden op zaterdag 28 december voor de vijfde keer Spraakvermaak a gogo. In de grote zaal van café Ons Thuis in Terheijden is er vanaf 20.00 uur veel live muziek en wordt de gezelligste interactieve pubquiz van Brabant gespeeld.

Bij de quiz zijn er drie blokken van tien vragen. Iedereen met een smartphone kan meespelen, alleen of met een groepje. De deelnemers krijgen de gelegenheid de app Kahoot te installeren. Via die app worden de meerkeuzevragen beantwoord. Bezoekers die mee willen spelen, moeten ervoor zorgen dat hun telefoon helemaal opgeladen is. De winnaars van elk blok spelen in een korte finale om de Spraakvermaak a gogo-beker en natuurlijk om eeuwige roem. Voor iedereen zijn er oliebollen.

Tussen de quizblokken door is er livemuziek uit de Top 2000. Deze wordt verzorgd door een spetterende band, aangevuld met de zangers Babs Rasenberg, Susan Damen en Mario. De band wordt bij sommige nummers bijgestaan door het  Traais Blazersensemble dat bestaat uit Paul Taks, Susan Steevens en Ruud Taks.

Sponsors kunnen net als vorig jaar zitten, maar na de quiz gaan de tafels aan de kant. Dan is er volop gelegenheid om te dansen. De presentatie van de avond is in handen van Mirjam Schrauwen en Anouk Koreman.
Entree bedraagt 6 euro, seizoenkaarten van Spraakvermaak zijn niet geldig. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Relinde Dio Drogistrij-Parfumerie aan de Hoofdstraat 11 in Terheijden.
De zaal gaat om 19.30 uur open, het programma begint om 20.00 uur.