algemeen

Rabobank Clubkas en ‘Spek de Kas’ van JUMBO Terheijden.

22-03-2018

Ook dit jaar doet Spraakvermaak weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en aan de  ‘Spek de Kas van je Club’-actie van Jumbo Terheijden. Als lid van Rabobank Amerstreek kunt u van woensdag 4 t/m maandag 16 april stemmen op Spraakvermaak en hoe meer stemmen Spraakvermaak krijgt, des te meer geld we via de Clubkas Campagne ontvangen. U ontvangt van de Rabobank de stemkaart per post.

Bij de ‘Spek de Kas van je Club’-actie van Jumbo Terheijden ontvangt u voor elke € 10,- aan boodschappen een waardepunt. Deze waardepunten kunt u in de winkel doneren aan een van de deelnemende verenigingen of stichtingen. De actie loopt van woensdag 28 maart t/m zondag 15 mei. Ook via de Facebookpagina van Jumbo Terheijden kunt u de waardepunten doneren: www.facebook.com/jumboterheijden onder het tabblad clubkas.

Met de bijdragen van Rabobank  en Jumbo Terheijden kunnen we de entreeprijs van zondagmiddagcafé Spraakvermaak laag houden. Volgend seizoen verhogen we de entreeprijs niet, d.w.z. voor € 17,50 kunt u een seizoenkaart 2018/2019 aanschaffen en ook de prijs van een los kaartjes blijft gelijk: € 3,50. Rechts bovenaan op deze startpagina kunt u nieuwe seizoenkaarten bestellen.

 

We kijken met een goed gevoel terug op het afgelopen seizoen, waarin vele prominente gasten naar Terheijden kwamen. Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastuctuur & Verkeer, schreef op 14 jan. in het Gastenboek: ‘Te gast bij Spraakvermaak: Wat een gezellige ontvangst en top infotainment! Een warm bad!’  

Journalist, presentator en Amerika-deskundige Charles Groenhuijsen reageerde op 18 febr. met: ‘Wat een fantastische middag! Zeer van genoten. Dank voor de gastvrijheid.’ Op deze site leest u ook de uitspraken van andere gasten.