algemeen

Lustrum Spraakvermaak a gogo zeer geslaagd

29-12-2019

Een spetterende band aangevuld met twee Terheijdense blazers, drie puike zangers uit de eigen gemeente en een toffe quiz, waarbij Kahoot nagenoeg perfect werkte. Zie daar de vijfde Spraakvermaak a gogo op de laatste zaterdag van het jaar. De presentatie was in handen van Anouk Koreman en Mirjam Schrauwen.


Zoals gebruikelijk bij de laatste jaren a gogo draaide het in het begin van de avond om de quiz. Nadat vorig jaar veel deelnemers halverwege het spelen uit Kahoot werden gegooid, had de organisatie maatregelen genomen en deze bleken goed te werken. Tussen de drie quizblokken speelde de band en zongen Susan Damen, Babs Rasenberg en Mario de sterren van de hemel, solo of als duo.

Na de drie blokken namen Marco en Ankie het in de finale op tegen Ghislaine en Daphne. Waar in de gewone quiz veel deelnemers veel vragen goed hadden, werd in de finale minder gescoord. Uiteindelijk wonnen Marco en Ankie de quiz.


Daarna gingen zoals aangekondigd de tafels aan de kant en volgden nog een paar gezellige uren waarbij gedanst en nagepraat werd.

Fotoalbum