algemeen

Idee van Spraakvermaak: geef moeder/vader een seizoenkaart!

25-04-2018

Op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag of Vaderdag? Denk dan op 13 mei (Moederdag) en op 17 juni (Vaderdag) eens aan een seizoenkaart van Spraakvermaak. Met zo’n kaart op zak kunnen vader en moeder van oktober t/m maart zes keer naar Ons Thuis in Terheijden voor een plezierige zondagmiddag. We zijn inmiddels toe aan het 12e seizoen en starten weer op 14 oktober.

De prijs is onveranderd, een kaart voor het seizoen 2018/2019 kost wederom € 17,50. Bestellen kan via deze site: klik rechts bovenaan op de afbeelding van de seizoenkaart en de route wordt vanzelf in gang gezet. In de gemeente Drimmelen worden de kaarten gratis thuis bezorgd.  Overigens weten we uit ervaring dat een seizoenkaart ook zeer geschikt is als verjaardagscadeau!

Jan Slagter, voorzitter omroep MAX, was op 11 maart te gast in het zondagmiddagcafé en schreef na afloop  in het Gastenboek: ‘Het was een eer en genoegen om voor de 2e  keer in Spraakvermaak te mogen zijn. Dit is precies wat wij nodig hebben. Samen praten, zingen, lachen op een zondagmiddag in een café. Actuele onderwerpen met elkaar bespreken. Ga zo door.’  Op deze site zijn ook de uitspraken van andere gasten te lezen.