algemeen

Gastenboek aflevering 102

15-01-2024

Na afloop van elke Spraakvermaak vragen we onze gasten om ons gastenboek te tekenen. Hieronder de reacties van afgelopen editie! Alle voorgaande reacties zijn hier terug te lezen

Renzo Veenstra, directeur Omroep Brabant

“Een plek waar met ruimte en aandacht voor de gasten wordt gesproken, met een publiek dat oprecht luistert. Waar vind je nog zoveel oprechtheid? Super!”

Johan de Vos KHW Breda / Boerke Verschuren

“Dank je wel voor de uitnodiging voor deze leuke middag en dit leuke programma. Blijf vooral zo doorgaan, want het is heel leuk om op deze manier je verhaal te mogen doen!”

Martine Huijbregts, columnist en gastpresentator

“Ontzettend leuk om hier eens te gast te zijn als columnist en prompt te worden opgewaardeerd tot mede-presentator. Het bleef nog lang onrustig in Terheijden.”

Rob van Bavel

“Dank je wel voor de geweldige Brabantse middag. Mooie verhalen en veel afwisseling. Mag zeker een keer verstript worden.”

Sam en Merijn Knoop (muziek)

“Optreden bij Spraakvermaak voelt als thuiskomen. De warmte, gezelligheid en het Bourgondische genieten, in combinatie met een professioneel en gevarieerd programma, is voor ons een reden om hier terug te komen. Nogmaals dank!”

Melanie en Huub (quiz)

“Kort maar krachtig was de quiz. Proficiat Melanie met de 5-0. Houdoe en bedankt.”

Guy de Hoop (Kunstwerk van de maand)

“Nog nooit zo in de watten gelegd. Brabantse gezelligheid en ‘samen-zijn’ ten top. Bedankt voor de interesse in mijn schilderij en de vele versnaperingen tijdens het programma. Ga zo door!”

Foto’s: René Schotanus