persbericht, seizoen 8, spraakvermaak

Alexander Pechtold bij Spraakvermaak

24-01-2015

Hij komt graag, het is al weer vier geleden en het zijn woelige tijden in de vaderlandse politiek. Genoeg redenen om Alexander Pechtold weer eens uit te nodigen en dus is de mediagenieke D66-voorman op 8 februari te gast bij Spraakvermaak. Overleeft Rutte II 2015, blijft D66 gedogen, hoe verloopt de invoering van het nieuwe zorgstelsel en wordt er eindelijk eens werk gemaakt van een nieuw belastingplan? Vragen waar Alexander Pechtold vast wel een antwoord op heeft.

Sportwedstrijden

Pim Ras is op 8 februari fotogast. Hij is een van de bekendste sport- en nieuwsfotografen van Nederland. Pim fotografeert hoofdzakelijk voor het Algemeen Dagblad en gaat daarvoor naar internationale sportwedstrijden en ook naar de Olympische spelen. Vóór hij naar Terheijden komt is Pim eerst nog aan het werk in De Kuip om voor het AD foto’s te maken van de wedstrijd Feyenoord-Cambuur. Zijn TomTom programmeert hij vooraf al op Bredaseweg 20, zodat hij die middag nog op tijd bij Ons Thuis is.

Column

Johan van der Vlist is terug. Geen column deze keer, Johan zit aan de Spraakvermaaktafel en assisteert presentator Dik van Beest. Fleur Vlaskamp uit Wagenberg verzorgt wél de column. Dat deed ze –met veel succes- al twee keer eerder. En dus kunnen we Fleur toevoegen aan het rijtje ‘Wim Daniels, Theo van Duren’, columnisten die elk seizoen een keer op het Spraakvermaakpodium staan.

Fleur Vlaskamp (foto: Tien Mureau)

Fleur Vlaskamp (foto: Tien Mureau)

Biggen
Bierbrouwers, klussers, presentatoren en schoonheidsspecialisten speelden dit seizoen al in de Spraakvermaakquiz. Deze keer strijden 2 garagehouders om de felbegeerde Spraakvermaakbokaal. Bo Dudok uit Terheijden (komt uit de school van Eveline) verzorgt de muzikale onderdelen. In de beeldrubriek Staartvermaak staan biggen centraal. Peter en Arno van Oosterhout geven een rondleiding op hun bedrijf aan de Zanddijk in Made.

Zondag 8 februari: Spraakvermaak aflevering 49, Café Ons Thuis, Bredaseweg 20, Terheijden. Zaal open om 14.00 uur, ingang zoals gebruikelijk via het café. Om 15.00 uur opent Dik van Beest en Mix sluit af met het actuele Spraakvermaak-slotlied.

Alexander Pechtold Arno van Oosterhout Bo Dudok Fleur Vlaskamp Johan van der Vlist Peter van Oosterhout Pim Ras