algemeen

Aftrap seizoen 16 Spraakvermaak.

09-09-2022

De voorbereiding van een nieuw Spraakvermaak-seizoen is al gestart, zondagmiddag 9 oktober is de aftrap. In De Gouden Leeuw in Terheijden openen we seizoen 16 met editie 93, we naderen de 100e aflevering.

Formule.

De formule blijft uiteraard intact. Presentator Dik van Beest ontvangt (bijgestaan door een gastpresentator) prominente/spraakmakende gasten aan tafel. Er is muziek, we spelen een quiz en in elke editie staat een columnist op het podium met een geheel eigen zienswijze op actuele of minder actuele zaken. Het kunstwerk van de maand krijgt weer een prominente plaats in de zaal.

Mix wordt TJA.

Wijzigingen zijn er ook: Janette van der Aa nam (na vele seizoenen) afscheid van Mix en van het Spraakvermaak-slotlied. Alex Broekaart, Judo Rasenberg en Theo den Exter blijven het immer actuele slotlied zingen, maar wel onder een andere naam: TJA. We danken Janette voor haar muzikale bijdrage in vele edities van Spraakvermaak.

In de ring bij Mirjam.

Mirjam Schrauwen is na haar avonturen in Volendam en Hilversum terug in de regio en bezoekt dit seizoen telkens een dorp in de gemeente Drimmelen. In ‘Sparren met Mirjam’ staat ze in een echte boksring, waarin ze haar sparring-partners verbaal te lijf gaat. Boudie Heuer ondersteunt haar, Petra Kimmel en Wim Smetsers zorgen er voor dat e.e.a. op beeld wordt vastgelegd. Wagenberg heeft op 9 oktober de primeur.

Meedoen.

Bestuur, redactie, mensen van de techniek en ondersteuning, ook in het 16e seizoen doen ze allemaal weer mee. Daar zijn we blij mee! Binnenkort leest u het programma van de seizoen-opening op deze site.