algemeen

Afscheid van Spraakvermaak

16-04-2016

Antal Adriaanse bij Spraakvermaak - foto: René Schotanus

foto: René Schotanus

Na negen seizoenen heb ik vorige maand afscheid genomen van Spraakvermaak. Vandaag heb ik de laatste zaken aan mijn opvolger overgedragen.

Ik ben vanaf het prille begin betrokken geweest bij Spraakvermaak, met name achter de schermen en vooral waar het de website, social media en layouts betreft. Sterker, de kiem voor Spraakvermaak werd in maart 2006 gelegd bij een optreden van mijn band In ’t Wild bij Politiek Café Zout in Oss, waar ik mijn pa mee naar toe had genomen.

Ik heb de website voor Spraakvermaak gebouwd en later omgebouwd naar een WordPress CMS, de social media kanalen opgezet en beheerd, layouts en drukwerk ontwikkeld, en op tal van vlakken meegedacht, meegewerkt en meegeleefd.

Sinds ik me in 2014 beroepsmatig volledig ben gaan richten op internet services ben ik mijn vrije tijd anders gaan benaderen. Na enig wikken en wegen kwam ik vorig jaar tot de conclusie dat de tijd gekomen was om het stokje over te dragen. En dat is dus nu gebeurd.

Ik wens mijn opvolger en het Spraakvermaak team veel succes toe. Ik zal Spraakvermaak met belangstelling blijven volgen en kom zeker nog eens kijken.

Antal Adriaanse
www.studiotal.nl

website