algemeen

29 december spraakvermaak a gogo

14-12-2018

De makers van Spraakvermaak houden op zaterdag 29 december voor de vierde keer Spraakvermaak a gogo. In de grote zaal van café Ons Thuis in Terheijden is er vanaf 20.00 uur veel live muziek en wordt de gezelligste interactieve pubquiz van Brabant gespeeld.
Bij de quiz zijn er drie blokken van tien vragen. Iedereen met een smartphone kan meespelen, alleen of met een groepje. De deelnemers krijgen de gelegenheid de app Kahoot te installeren. Via die app worden de meerkeuzevragen beantwoord. De winnaars spelen in een korte finale om de Spraakvermaak a gogo-beker en natuurlijk om eeuwige roem. Voor iedereen zijn er oliebollen.
Tussen de quizblokken door is er livemuziek uit de Top 2000. Deze wordt verzorgd door een band, aangevuld met de zangers Babs Rasenberg, Susan Damen, Victor Steenmeijer en Mario. De band wordt bij sommige nummers bijgestaan door de blazers Paul Taks, Susan Steevens, Wouter van Bekhoven en Ruud Taks.
Sponsors kunnen net als vorig jaar zitten, maar na de quiz gaan de tafels aan de kant. Dan is er volop gelegenheid om te dansen. De presentatie van de avond is in handen van Mirjam Schrauwen en Rob Roovers.
Entree bedraagt 5 euro, seizoenkaarten van Spraakvermaak zijn deze avond niet geldig. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Ons Thuis, Bredaseweg 20, Relinde Dio Drogistrij-Parfumerie, Hoofdstraat 11 en Reimus Makelaardij, Hoofdstraat 35, alle in Terheijden.
De zaal gaat om 19.30 uur open, het programma begint om 20.00 uur.
Kijk ook op facebook.com/spraakvermaak.